Contact

Get in touch with us

Strada Sfanta Maria, Nr. 65, Bucuresti
Phone: 021-2082934
Fax: 021-2082935

Contact form

Toggle Upper
Sunteti aici: HomeUncategorized Contractorul EPC Egnatia Romania a finalizat recent parcuri fotovoltaice totalizand 10 MW

Contractorul EPC Egnatia Romania a finalizat recent parcuri fotovoltaice totalizand 10 MW

 

Contractorul EPC Egnatia Romania a finalizat recent parcuri fotovoltaice totalizand 10 MW

Bucuresti, 26 Martie 2013

Contractorul EPC, Egnatia Romania, furnizor de servicii la cheie pentru proiecte fotovoltaice, anunta ca a finalizat lucrarile si a conectat la reteaua de electricitate proiecte fotovoltaice ce totalizeaza 10 MW, in decembrie 2012 si ianuarie 2013.

Mai exact, contractorul EPC (engineering-procurement-construction) Egnatia Romania a dezvoltat si a conectat la reteaua de electricitate un proiect fotovoltaic de 3 MW in Bistrita, pe 21 decembrie 2012. Proiectul solar a fost realizat pentru investitori privati romani. Contractorul EPC anunta ca pentru acest proiect solar au fost utilizate panouri REC 250 si invertoare Power One.

Un alt proiect fotovoltaic de 6 MW a fost conectat la reteaua de energie electrica – pentru investitori straini privati – de catre Egnatia Romania in Varasti, judetul Giurgiu, pe 21 ianuarie 2013. Parcul solar Varasti a fost realizat folosind panouri solare Yingli si invertoare Power One.

Egnatia Romania a finalizat recent, de asemenea, un parc solar de 1 MW in Targu Frumos, judetul Iasi, pentru investitori straini privati.

Pana in prezent, contractorul EPC Egnatia Romania a dezvoltat si conectat la reteaua de electricitate parcuri fotovoltaice ce totalizeaza 12,7 MW, pentru mai multi investitori, in ultimele 8 luni. In plus, compania are in lucru mai multe proiecte solare pentru T1 si T2 din acest an.

***

Despre  Egnatia Romania

Egnatia Romania opereaza pe piata locala din 2005. Compania elena este implicata in proiecte in sectorul telecomunicatiilor si constructiilor, este furnizor de servicii la cheie pentru parcuri fotovoltaice si de asemenea instaleaza turnuri pentru masuratori de vant. Egnatia Romania este contractorul la cheie pentru  o hala industriala de 10.000 metri patrati pentru compania Alumil. Compania Egnatia Romania inregistreaza 40 de angajati in Romania.

Pentru mai multe informatii, vizitati noul site al companiei: www.egnatia-rom.ro.