Contact

Get in touch with us

Strada Sfanta Maria, Nr. 65, Bucuresti
Phone: 021-2082934
Fax: 021-2082935

Contact form

Toggle Upper
Sunteti aici: HomeEnergie Turnuri pentru masuratori vant

Turnuri pentru masuratori vant

 

towerEGNATIA ROM a proiectat si dezvoltat un turn pentru masuratori vant pentru parcuri eoliene adaptat conditiilor meteo din Romania. Turnul este instalat pana in prezent in mai mult de 100 de locatii, in 5 tari. Turnul poate fi ridicat pana la inaltimea de 132 m. EGNATIA ROM poate furniza si instala turnul si echipamentul de masurare, in conformitate cu cererea clientului.

Descriere:

Turn zincat, sustinut de cabluri cu fundatie redusa la minimum, ce poate fi instalat la altitudini mari si pe terenuri dure. Acesta este format din sectiuni 6 m triunghiulare care fac ca turnul sa fie eficient din punct de vedere al costului si reglabil pana la inaltimea de 102 m.

Caracteristici tehnice:

Inaltimi disponibile de la 30 m pana la 102 m; Statistic studiat in functie de Eurocod EC1, EC3; Verificate in conformitate cu reglementarile locale; Structura zincata; Turn triunghiular ; Rezistenta vant 36 m/s (Factor de siguranta 1.5); Rezistenta la vant echivalent 54 m/s.

Sistemul contine:

Studiu fundatie si implementare; Sistem de impamantare – paratrasnet; 6 m sectiuni triunghiulare zincate (lateral 450 mm) ce se pot monta pana la inaltimea dorita; Toate accesoriile pentru a monta turnul; Sistem de franghii pentru a sustine structura; Culori pentru marcare; Lumini aviatie; Suport necesar pentru anemometre.

Avantaje:

Solutie completa si verificata tehnic; Deplin armonizata in conformitate cu IEC 614000-12-1; Certificata in conformitate cu standardele internationale; Constructie robusta si usoara, usor de transportat, instalat si utilizat; Solutie eficienta de cost; Nu necesita intretinere in timpul iernii; Solutie adaptabila in functie de necesitatile proiectului.