Contact

Get in touch with us

Strada Sfanta Maria, Nr. 65, Bucuresti
Phone: 021-2082934
Fax: 021-2082935

Contact form

Toggle Upper
Sunteti aici: HomeGrup Istoric

Istoric

 

Sediul Grupului de firme Egnatia din Grecia

Sediul Grupului de firme Egnatia din Grecia

Grupul de companii elen Egnatia a fost infiintat pentru a oferi expertiza, precum si servicii si produse de calitate superioara pentru a satisface toate nevoile sectorului de constructii. Grupul de companii Egnatia a finalizat primele sale proiectele la  inceputul anilor 1990, reprezentand proiectarea si constructia de spatii comerciale si rezidentiale. La acel moment, Grupul gestiona de asemenea si o turnatorie.

In 1993 a demarat constructia de statii de baza pentru telefonie mobila, oferind servicii de incredere pentru companiile de telecomunicatii de top. La sfarsitul ultimului deceniu Grupul a infiintat o fabrica producatoare de statii prefabricate, o unitate  de productie pentru constructii metalice si o fabrica  pentru elemente turnate din fonta.

Din 2001, Grupul s-a bucurat de o crestere constanta, cu o orientare internationala. Acesta a fost foarte activ implicat in Albania, Macedonia, Bulgaria si Romania,  realizand proiecte de mari dimensiuni, creand astfel contextul necesar pentru a cauta noi oportunitati de afaceri si infiintand structuri robuste cu personalul local, care au imbratisat pe deplin filosofia Grupului. Grupul si-a fixat de asemnea drept obiectiv explorarea de noi piete emergente, in Europa de Est si Orientul Mijlociu.