Contact

Get in touch with us

Strada Sfanta Maria, Nr. 65, Bucuresti
Phone: 021-2082934
Fax: 021-2082935

Contact form

Toggle Upper
Sunteti aici: HomeGrup Structura grup

Structura grup

 

EGNATIA GROUP – FOUNDRY 

Unitatea este specializata in produse turnate de inalta calitate. Aplicand tehnologii de turnare de inalta tehnologie, compania se mandreste cu linii moderne de productie, un departament specializat in cercetarea si dezvoltarea de noi produse, un departament de masini si de prelucrare termica si un laborator de control al calitatii. Aceasta detine in prezent una dintre cele mai importante pozitii de lider in Europa in ceea ce priveste turnarea industriala de inalta calitate. Printre clientii Egnatia Foundry se numara Public Power Corporation of Greece, Aluminum of Greece, METKA, TITAN, Hellenic Petroleum SA si alte companii similare.

Pentru mai multe informatii despre Egnatia Foundry, click aici pentru a vizita pagina de web a companiei.

 

EGNATIA GROUP – ΤΕΚΑ 

Egnatia TEKA a fost prima companie creata de catre Grup. Din 1989, este specializata in constructii, supravegherea si intretinerea de proiecte private, cautand sa ofere servicii diversificate si de calitate. Portofoliul sau substantial de mai mult de 900.000 m2 de lucrari executate, include cladiri rezidentiale, spatii comerciale, magazine de vanzare cu amanuntul si cladiri industriale, in principal situate in nordul Greciei. Prezenta sa in continua crestere in sector este dovada a increderii si loialitatii clientilor companiei. Strategia care sta la baza succesului sau constituie valoarea pe care se sprijina planurile de dezvoltare pentru urmatorii doi ani. Aceste planuri includ proiecte deosebit de ambitioase pentru locuinte.

Pentru mai multe informatii despre Egnatia ΤΕΚΑ, click aici pentru a vizita pagina de web a companiei.

 

EGNATIA GROUP – SHELTER 

Compania este activa in productia de cabine de locuit prefabricate din panouri de poliuretan si vata minerala, pentru utilizari speciale, respectand cerinte stricte cu privire la permeabilitate termica, rezistenta la apa si etanseitate. Concentrandu-se pe departamentul de dezvoltare a produsului, Shelter SA are capacitatea de a dezvolta orice produs nou in functie de cerintele clientului, indiferent daca aceste unitati vor adaposti oameni, activitati speciale sau echipamente speciale. Vasta baza de clienti este dovada cea mai buna de incredere in produsele companiei.

Pentru mai multe informatii despre Shelter, click aici pentru a vizita pagina de web a companiei.

 

EGNATIA GROUP – AETTEK 

Unitatea produce structuri metalice, cu o linie de productie complet automatizata. Utilizand masini CNC si dispunand de un departament de design si analiza, este in masura sa produca produse de inalta calitate, oferind partenerilor Grupului solutii rapide. Printre clientii Egnatia AETTEK se numara Cosmote, Wind, Vodafone, Public Power Corporation of Greece si companii de constructie in cautare de solutii de inalta  calitate si fiabilitate.

Pentru mai multe informatii despre AETTEK, click aici pentru a vizita pagina de web a companiei.

 

EGNATIA GROUP – MELETITIKI 

Compania elaboreaza studii (arhitectural, static, electromecanic, de mediu, protectia impotriva incendiilor, pentru siguranta si igiena) si efectueaza formalitatile de a aplica si de a obtine toate autorizatiile necesare, in scopul inceperii si realizarii proiectelor gestionate de celelalte companii ale Grupului. Compania ofera flexibilitate in functionare companiilor din Grupul Egantia.

 

 

 EGNATIA GROUP – EGNATIA TEL 

telecomEgnatia TEL SA gestioneaza proiecte de constructii pentru sectorul telecomunicatii, de la primele  faze de proiectare pana la ultimele masuri pentru a asigura o gestionare performanta a acestora de catre clienti.

Pentru mai multe informatii despre EGNATIA TEL, click aici pentru a vizita pagina de web a companiei.