Contact

Get in touch with us

Strada Sfanta Maria, Nr. 65, Bucuresti
Phone: 021-2082934
Fax: 021-2082935

Contact form

Toggle Upper
Sunteti aici: HomeGrup Egnatia in regiune

Egnatia in regiune

 

EGNATIA ROM SRL

Filiala EGNATIA TEL in Romania este EGNATIA ROM SRL. Compania a fost infiintata in anul 2005 si sediul sau este in Bucuresti. In patru ani de prezenta in tara, EGNATIA ROM i-a fost acordat premiul pentru cea mai buna intreprindere medie nou infiintata (2005) si furnizeaza in prezent aproape intreaga gama de servicii oferite de catre societatea-mama. Pana in prezent, clientii sai sunt Cosmote si Vodafone pentru dezvoltarea retelelor de telefonie mobila, Romtelecom pentru serviciile fixe de dezvoltare a retelei de telefonie, Piraeus Bank si CEC Bank pentru dezvoltarea de retele de retail si nu in ultimul rand E.ON si alti investitori privati pentru potentialul de energie eoliana in ceea ce priveste serviciile de contorizare. Compania este, de asemenea, si furnizor acreditat de NSN, Ericcson, Huawei si ZTE. Planurile companiei includ dezvoltarea sectoarelor in care compania este deja activa si lansarea activitatii in sectorul energiei regenerabile si dezvoltare imobiliara, bazandu-se pe organizarea si know-how-ul Grupului.

 

EGNATIA O Bulgaria Ltd

Filiala EGNATIA TEL in Bulgaria este EGNATIA O Bulgaria Ltd. Compania a fost infiintata in anul 2001, cu sediul la Sofia. In opt ani de prezenta in tara, EGNATIA O Bulgaria a fost in masura sa-si extinda activitatile sale in afara domeniului initial de telecomunicatii si furnizeaza in prezent, cele mai multe dintre serviciile oferite de catre societatea-mama. Pana in prezent, clientii sai sunt Globul, pentru dezvoltarea retelelor de telefonie mobila, Piraeus Bank si Alpha Bank, pentru dezvoltarea retelelor de retail, intrucat compania este, de asemenea, un furnizor acreditat – colaborator al NSN, Ericsson si Huawei. Planurile companiei includ continuarea dezvoltarii sectoarelor in care firma este deja activa si extinderea catre sectorul energiei regenerabile si dezvoltare imobiliara, bazandu-se pe organizarea si know-how-ul Grupului de Companii EGNATIA.

 

EGNATIA O Albania 

Filiala EGNATIA TEL din Albania este EGNATIA O Albania. Compania a fost infiintata in anul 2000 si are sediul central la Tirana. Pana in 2008, compania si-a concentrat in mod strategic activitatea pe sectorul de telecomunicatii. Cu toate acestea, deja cauta sa furnizeze alte servicii oferite de societatea-mama. Pana acum, clientii sai sunt AMC pentru dezvoltarea retelelor de telefonie mobila, Nokia Siemens Networks (NSN) pentru furnizarea de servicii legate de reteaua de telefonie mobila si AMC pentru servicii de telefonie fixa ​​in numele sau. Compania este, de asemenea, furnizor acreditat NSN, Ericsson si Huawei. Planurile companiei includ continuarea dezvoltarii sectoarelor in care firma este deja activa si extinderea catre sectorul energiei regenerabile, bazandu-se pe organizarea si know-how-ul Grupului de Companii EGNATIA.

 

EGNATIA Skopje DOEEL 

Filiala EGNATIA TEL ddin Macedonia este EGNATIA Skopje DOEEL. Compania a fost infiintata in anul 2002 si sediul acesteia se afla in Skopie. Pana in 2007, compania si-a concentrat in mod strategic activitatea pe sectorul de telecomunicatii avand clienti, cum ar fi Cosmofon (a Cosmote Group), VIP (a grupului austriac MobilCom) si ONE. Cu toate acestea, in anul 2008 comania s-a extins, atat in ceea ce priveste dezvoltarea unei retele pentru Alpha Bank cat si in sectorul dezvoltarii de bunuri imobiliare, precum statiunea noua de schi Kozuf, foarte aproape de frontierele cu Grecia. In plus, compania este un furnizor acreditat NSN, Ericsson si Huawei. Planurile companiei includ continuarea dezvoltarii sectoarelor in care firma este deja activa si extinderea catre sectorul energiei regenerabile, bazandu-se pe organizarea si know-how-ul Grupului de Companii EGNATIA.